Rouwvervoer Funeral Care Heerhugowaard

UITVAART­­ONDERNEMERS ONTZORGEN

Bij Funeral Care bieden we de ondersteuning die u als uitvaartondernemer nodig heeft. Hoe vaak en wanneer, dat kiest u zelf. Of u nu incidenteel assistentie zoekt of vaste afspraken wilt maken: wij zijn er om u te helpen. Zo behoudt u rust en capaciteit wanneer dat nodig is. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en ervaar het gemak van een betrouwbare partner achter de schermen.

cropped-Logo-beldmerk-Funeral-Care.png

Overledenenverzorging

De overledenenverzorgers van Funeral Care zijn 24 uur per dag beschikbaar om u te ondersteunen bij de laatste verzorging van overledenen. Wanneer, waarmee en hoeveel hulp u nodig heeft, bepaalt u zelf.  Naast het wassen en kleden van overledenen, bieden wij ook aanvullende zorg, zoals cosmetische verzorging, haar verzorging, vocht wegnemen, verwijderen van pacemaker, reconstructie, thanatopraxie en nog veel meer. Wilt u weten hoeveel meer? Neem contact met ons op en wij helpen u verder.

postmortale zorg

Het verzorgen van een overledene is een belangrijk en intiem moment, waar nabestaanden vaak troost in vinden. Wij realiseren ons hoe waardevol het is voor nabestaanden om hierbij te helpen of aanwezig te zijn. Onze Funeral Care medewerkers zijn speciaal getraind om met respect en zorg samen te werken met u en nabestaanden zodat een ieder zich betrokken en gesteund voelt.

Overbrengen

Samenwerken met een partner die jarenlange ervaring heeft met het vervoeren van overledenen zorgt ervoor dat het overbrengen respectvol en professioneel wordt uitgevoerd terwijl jij je, zonder stress, kunt richten op het regelen van de uitvaart.

OVERLEDENEn vervoer

Bij Funeral Care is het de norm om overledenen respectvol over te brengen in een rouwauto. Dit kan in een uitvaartkist of met een brancard. Op uw verzoek of naar wens van de nabestaanden kunnen we ook een overbrenging verzorgen met een gesloten bestelwagen. U kunt op ons rekenen voor nationale en internationale overbrengen, maar ook voor uw staatsievervoer. Onze ervaren en respectvolle chauffeurs werken volledig zelfstandig, maar als u wel wat hulp kunt gebruiken op de dag van de uitvaart, staan zij altijd voor u klaar. Wilt u meer weten over ons rouwvervoer? Wij informeren u er graag over.

zorgvuldig opbaren

Bij Funeral Care vinden wij het, net als u, belangrijk dat overledene met respect en zorg worden opgebaard. Met aandacht, toewijding en naar uw wensen en die van de nabestaanden, zorgen wij dat de opbaring op een waardige manier verloopt. Ons ervaren team regelt elk detail zorgvuldig, zodat er in alle rust afscheid genomen kan worden. Onze medewerkers staan dag en nacht voor u klaar, ook tijdens feestdagen en in het weekend. Wij zorgen ervoor dat het laatste afscheid een troostrijke en respectvolle ervaring is.

Opbaar locaties

In Noord- en Zuid Nederland beschikt Funeral Care over uitvaartcentra waar overledenen kunnen worden opgebaard. Daarnaast leveren wij alle materialen voor een thuisopbaring.

Uitvaartkisten

Funeral Care biedt een uitgebreide voorraad uitvaartkisten in verschillende materialen en van diverse leveranciers, zodat u altijd een passende keuze kunt maken. Bovendienst staat Funeral Care in voor een tijdige, vlotte levering.

ruime voorraad, snelle levering

Of de nabestaanden nu een traditionele kist, een moderne kist of een andere variant willen, wij hebben het in huis. Omdat wij ons inzetten voor duurzaamheid, hebben wij ook een breed assortiment uitvaartkisten, waarbij het ontwerp en de productie rekening is gehouden met het milieu. Dankzij onze ruime voorraad kunnen wij snel leveren, zodat u altijd op tijd beschikt over de kist die aan de wens voldoet. Heeft u interesse en wilt u meer weten over onze kisten of leveranciers, neem contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

groot assortiment voor een waardige opbaring

Funeral Care levert een breed scala aan opbaarmaterialen om een waardige opbaring te garanderen. Ons assortiment omvat alles wat nodig is voor een respectvol afscheid, van airconditioning tot halve platen, bed- of kistkoelingen, kamerschermen, bloementafeltjes, kaarsenstandaards en nog veel meer. We werken nauw samen met diverse leveranciers om altijd hoogwaardige producten te kunnen bieden. Met onze betrouwbare en snelle levering kunt u erop vertrouwen dat u altijd over de benodigde materialen beschikt zodat elke uitvaart tot in de puntjes verzorgd verloopt. Mogen wij u informeren over onze opbaarmaterialen? Neem dan contact met ons op. 

Verhuurservice opbaar materialen

Wij bieden een complete verhuurservice voor alle opbaarmaterialen die nodig zijn voor een hoogwaardige opbaring. Onze materialen zijn van uitstekende kwaliteit en geschikt voor gebruik op iedere locatie. Of u nu een opbaring in een uitvaartcentrum, thuis of op een andere locatie wilt organiseren, wij zorgen ervoor dat u snel en efficiënt wordt voorzien van de benodigde faciliteiten.

Uitvaart personeel

Ons team bestaat uit goed opgeleid en ervaren mensen met het hart op de juiste plaats, dat met toewijding en deskundigheid klaarstaat om u te ondersteunen.

Deskundige, empathische hulp

Funeral Care beschikt niet alleen over goed opgeleid personeel, maar ook over medewerkers die een schat aan praktijkervaring hebben. Onze medewerkers zijn getraind in de nieuwste uitvaarttechnieken en beschikken over de praktische vaardigheden die essentieel zijn voor een waardige en respectvolle uitvaart. Wat ons medewerkers echter echt onderscheidt, is hun warme en empatische benadering. Met oprechte zorg en medeleven begeleiden zij zowel de overledene, de nabestaanden en u, zodat iedereen zich gesteund en begrepen voelt. Heeft u interesse voor een uitvaartassistent, gastdames/heren, dragers of andere ondersteuning zoals het doen van aangifte, testen van muziek of het bezorgen van rouwpost, bel of mail ons, wij informeren u graag.

administratie assistentie

Onze goed onderlegde medewerkers staan klaar om uw administratieve taken over te nemen, zodat u kostbare tijd bespaart. Met onze expertise zorgen we ervoor dat al het papierwerk efficiënt en nauwkeurig wordt afgehandeld. Laat ons de administratieve lasten dragen en ervaar het gemak!

Efficiënte, administratieve ondersteuning

Wij zijn ons ervan bewust hoe druk je kunt zijn met administratieve taken. Laat ons uw administratieve rompslomp uit handen nemen, zoals de aangifte, vervroeging of uitstel, afhandeling van een onnatuurlijke dood of de formaliteiten rondom repatriëring of het innen van verzekeringen. Zo kunt u zich focussen op wat er werkelijk toe doet, het bijstaan van nabestaanden en het verzorgen van een gedenkwaardig afscheid. Wilt u weten wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, bel of mail ons! Wij vertellen u er alles over.

Uitvaartlocaties met deskundige ondersteuning

Bij Funeral Care heten we elke uitvaartondernemer van harte welkom op onze vele eigen uitvaartlocaties. Onze modern ingerichte afscheidsruimtes zijn voorzien van alle benodigde faciliteiten, inclusief koel- en verzorgingsruimtes. Of het nu gaat om opbaring, rouwbezoek, condoleance of een uitvaartceremonie, u kunt altijd op ons rekenen. Bovendien staat ons deskundig uitvaartpersoneel klaar om u te assisteren, zodat we samen zorgen voor een waardig en respectvol afscheid. Wilt u weten waar deze locaties zijn en hoe ze eruit zien, wij laten het u graag zien. Bel of mail om een afspraak te maken!

afscheidlocaties, open voor iedereen

Wij hebben, zowel in Noord- als Zuid-Nederland diverse uitvaartlocaties die modern en sfeervol zijn ingericht. De locaties worden bemand door ervaren en deskundig personeel, dat klaarstaat om u en uw klanten welkom te heten, ongeacht waar zij verzekerd zijn.

Veelzijdig staatsievervoer

Funeral Care beschikt over een groot en divers wagenpark voor staatsievervoer, afgestemd op de uiteenlopende wensen van nabestaanden. Ons aanbod omvat niet alleen rouwauto's, maar ook bijpassende volgauto's in verschillende kleuren. Hoewel onze huiskleur warmgrijs is, bieden wij ook traditionele opties in zwart en wit. Voor wie op zoek is naar iets unieks, kunnen wij eveneens voorzien in speciaal vervoersmiddelen. Bent u benieuwd naar deze mogelijkheden? Bel of mail en wij informeren u graag.

stijlvol en betrouwbaar rouwvervoer

Funeral Care begrijpt hoe belangrijk het is dat rouwvervoer waardig verloopt. Ons rouwvervoer is stijlvol, modern, goed verzorgd en betrouwbaar. We bieden een breed scala aan rouwvervoer in verschillende soorten en kleuren, zodat u een keuze kunt maken die het beste past bij uw wensen en die van de nabestaanden. Wij zorgen er vervolgens voor dat elke rit met de grootste zorg en aandacht wordt uitgevoerd, zodat u en uw nabestaanden zich volledig kunnen concentreren op het afscheid. Ons team staat 24/7 voor u klaar om u te ondersteunen, met empathie en begrip voor emoties. Samen streven we naar een liefdevol en respectvol laatste eerbetoon.

cropped-Logo-beldmerk-Funeral-Care.png